Μεταφορά τιμαλφών, πολύτιμων ειδών & έργων τέχνης

Valuables works of art

Μεταφορά, τελωνειακές διατυπώσεις, συσκευασίες

Η SPEED AIR με σεβασμό και πολυετή γνώση στα πολύτιμα είδη, στα έργα τέχνης, στην υψηλή ωρολογοποιΐα, στα σπάνια κοσμήματα, αναλαμβάνει να μεταφέρει αλλά και να παρέχει κατάλληλες συσκευασίες, καθώς και έγγυρη ασφαλιστική κάλυψη αλλά και εξειδικευμένο δίκτυο διαχείρισης πολυτίμων μέσου του δικτύου γραφείων της Ferrari σε όλο τον κόσμο. Η SPEED AIR είναι ο επίσημος ανταποκριτή του δικτύου Ferrari για την Ελλάδα.

Έχουμε το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό, το άρτιο δίκτυο ανταποκριτών εξειδικευμένων σε πολύτιμα, τιμαλφή κλπ, αλλά και την Ελβετική ασφαλιστική κάλυψη. Έχουμε λάβει ανελλιπώς σχεδόν επί 10ετία το «Top Performance Award» ως ο σημαντικότερος Έλληνας μεταφορέας πολύτιμων από την Swiss Airlines που αποδεικνύει την γνώση και αφοσίωσή μας στην μεταφορά πολύτιμων ειδών. Σύνθημά μας είναι ‘we care because we know’ την σημασία λόγω υψηλής αξίας ή μοναδικότητας των μεταφερόμενων αντικειμένων.

Εμπορικές εκθέσεις & events

Μεταφέρουμε για λογαριασμό των πελατών μας από την Ελλάδα και από το εξωτερικό, όχι μόνο τα πολύτιμα είδη, αλλά και stands και εκθεσιακό υλικό, π.χ. Baselworld, Geneva Watch Fair, Forever Lasting, New York κλπ.

Το δίκτυο: είμαστε οι αποκλειστικοί ανταποκριτές του δικτύου Ferrari για την Ελλάδα.